right_side

Islamic Hijri Calendar

THINK ABOUT IT

Sometimes in life, you find a special friend. Someone who changes your life just by being part of it. Someone who makes you laugh until you can't stop. Someone who makes you believe that there really is good in the world. Someone who convinces you that there really is an unlocked door just waiting for you to open it. This is forever friendship.

buzZ

buzZ

KedaiKopiMakWan

My Playlist


My Blog List

Followers


"Dream what you want to dream, go where you want to go,
be what you want to be. Because you have only one life and
one chance to do all the things you want to do"
In:

Minah Rempit

Naik moto ramai2 x ada cukai jgn buat pasai........

In:

Sahabat...


Persahabatan yang terjalin
Mempunyai pengertian terlalu suci
Justeru usahlah
Dicemari kepalsuan

Sesungguhnya
Resepi untuk mengindahkan lagi persahabatan
Hiaskan dengan
Kesetiaan, kejujuran dan keikhlasan hati

Sahabat..
Terima kasih kerana menghargai
Erti sebuah persahabatan
Menjaga hatiku penuh kejujuran
Dan keikhlasan hatimu

Doaku
Semoga antara kita akan menjadi
Insan bertakwa, beriman
Dan berilmu tinggi
Serta dapat melalui liku-liku kehidupan
Dengan kuntum senyum kebahagiaan

Harapanku agar perhubungan kita
Yang terjalin erat
Berkekalan dan tidak akan pudar
Buat selamanya…

In:

haloo

salam..
ni la buat 1st time nye aku tls blog ni wlupn dh siap bln puasa ari 2 lg...sori la klu spe2 yg bukak blog aku sblm ni asyik tgk kosong je xde pape..bak kata paten invisible post..haha..arini baru tgerak tgn kot nk post blog ni...

yg sebeno2 nye mls gak aku nk menulis coz ltih sgt ari ni x ckup tdo...pg td dh la ade kuiz tp mcm hampeh...lps kuiz next class trs ade midsem lak..org len sblm raya smua da abes tp fak aku ni mmg pelik n ajaib ckit..klu bley shari sblm final pn nk wt mid..huhu..ntah la ape yg aku goreng td..goreng2 gak, jgn smpai hangus sudey...arap2 x hangus ar...he3

on da way blk drp midsem td nk naik blok je tjmpe herymau n radzi lak..pstu hery ajk g hospital putrajaya tgk aweks die yg br xcden smlm..xcden ngn die gak..huhu...ape la punye kete 2 nk belok dh la x bg signal..so herymau ape lg...trs blah ar kete 2 n terbang tanpe segan silu ngn awek2 die skali..kete 2 x bg signal aku leh trime lg....tp 1 je yg smpai skrg aku x leh trime,berani btol kete 2 wt cm2 kt herymau...x takot lgsung...eeeii,,klu aku la.......seram.....meremang bulu tengkok aku...mcm 2 la citer yg aku dgr..pstu kebetulan lak wak2 aku smpai klj td acip br blk dr mna ntah..so aku g ngn die ar kt hsptl ptrajaya...

blk dr hsptl lbih krg kul 2.30 cmtu ar..wak2 tu ujan lebat gak tp redah je sbb kul 4 ade klas lg...pegi kls ptg td pn lenggang je coz dh kls akhir...nasib bek blk awl....balik blk jer td lepak2 jap pstu terase nk tls blog..so aku tls la blog ni...tetibe jer smpai kt cni aku dh ketandusan idea nk tls pe dlm ni,len kali plak ar klu aku rajin n ade mood yg mcm ni br aku tls.......haha...dha~~